20 juli 2014

Welle nietes spelletje over het voortbestaan van Lancia

 

ScreenShot001.jpg

In een artikel van een Italiaanse krant viel onlangs het opmerkelijke feit te lezen dat de directie van FCA openlijk zou hebben toegegeven dat Lancia slechts tijdelijk op een lager pitje wordt gezet.
De reden dat dit niet openbaar wordt gemaakt, zou alles te maken hebben met het feit dat Marchionne niet zit te wachten op nieuwe speculaties waarbij hij constant moet verklaren, wat, waar, wanneer en hoe het uitgevoerd zal worden.

De bron zegt dat dit door hoogste bestuurders zou zijn verklaard tijdens een ontmoeting in de Piemontese hoofdstad met aandeelhouders en vakbondsafgevaardigden. Lancia moet de Italiaanse markt als startpunt hebben voorlopig, met als reden dat het juist op deze markt veel groeipotentieel heeft. Iets wat qua uitvoerbaarheid echter pas weer aantrekkelijk wordt, zodra het voorzichtige herstel op deze zwaar getroffen markt, de komende jaren wat zal doorzetten.

Vooral de familie Agnelli zou veel waarde hechten aan het voortbestaan van Lancia. Dus toch nog hoop voor het verderbestaan van het merk???

De commentaren zijn gesloten.