24 oktober 2009

Design Luis Camino 'Lancia HF'

Deltahf1

Deltahf2

Blijkbaar is er wel echt nood aan een Delta-variant, meer in het bijzonder aan een sportieve versie. Ditmaal een idee van Luis Camino voor een Delta HF of is het een uit de hand gelopen ontwerp voor een Lancia Deltina met Integrale trekjes?

21 oktober 2009

Lancia Delta Competizione

Delta Competizione

A.Stellino

Met dit ontwerp won Adriano Stellino, student aan de IAAD Turijn, twee prijzen tijdens de 'Autostyle Competition 2009'. De 21 jarige student won er zowel de publieksprijs als de eerste prijs in de categorie 'Sportauto' met deze sportieve versie van de Lancia Delta. Mooi resultaat als je weet dat er meer dan 70 deelnemers waren!

02 oktober 2009

Design Yellow Cab (1): 'Lancia Incubo'

Buick-Business_Concept2009
Delta_incubo-yellow cab
Een Photoshop op basis van de Buick Business 2009 Conceptcar. Enkel de neus aanpassen, de juiste velgen kiezen en je hebt een nieuwe Lancia Monovolume: De lancia Incubo.

15 augustus 2009

Nuova Lancia Y

nuova-lancia-y-1

nuova-lancia-y-2
Na de talrijke ontwerpen en impressies voor een nieuwe Lancia Y, is dit een vrij realistische weergave aan de hand van een photoshop. Een photoshop bestaande uit Lancia Delta onderdelen en achterlichten van de 3-deurs Fiat Classic Punto.

11 augustus 2009

Design Mariani Mattia (58) 'Nuova Lancia Y'

NuovaY
Een nieuw ontwerp van Mariani Mattia voor een nieuwe generatie Lancia Y: Een 5-deurs model, met weggewerkte handgrepen voor de achterdeuren, gebouwd op een verlengd Fiat Panda/500 onderstel.

Bron: Lanciablog

27 juli 2009

Design Mitsufan (2): 'Lancia Concetto S' (2)

Concetto S 5

Concetto S 6
Concetto S 7
In deel 1 van 'Design Mitsufan' was enkel de achterzijde van het ontwerp te zien. In dit tweede deel aandacht voor de voorzijde van de Lancia Concetto S.

Een kruising van een Lancia Thesis met een Mercedes CLS kan de basis geweest zijn voor dit ontwerp.

25 juli 2009

Design Mitsufan: 'Lancia Concetto S'

Concetto S 4

Concetto S 3

Concetto S 2

Concetto S Mitsufan.JPG
Na een beetje surfen ontdek ik per toeval een ontwerp, een ontwerp van een Thesis opvolger? Deze Lancia Concetto S, naar een ontwerp van Mitsufan, is zeker een geslaagd ontwerp voor een nieuw Lancia topmodel.

 

15 juli 2009

Fenomenon (4): Lancia Stratos Spider

Fenomenon-4-Stratos Spider
Fenomenon lijkt wel van de aardbodem verdwenen. Enkele jaren geleden werd de terugkeer van de Lancia Stratos nog aangekondigd, maar na enkele prototypes en tekeningen werd het helaas stil rond dit project. Eén van de laatste ontwerpen was deze Lancia Stratos Spider.

26 juni 2009

Design Vittorio Menichelli (7) 'Lancia Aere'

aere
De zomer is nog maar net begonnen en de eerste Cabrio- en Spiderontwerpen komen binnen. De eerste Lancia Spider van dit seizoen: Lancia Aere naar een ontwerp van Vittorio Menichelli.

20 juni 2009

Design Massimo Larobina: 'Lancia Thesis II'

thesis_2_mlr1
Nog een ontwerp voor een Lancia Thesis II: Een eenvoudige tekening door Massimo Larobina voor een Thesis opvolger met trekjes van het huidige model en enkele kenmerken van de Lancia Kappa Coupé en een BMW 7-Serie.