01 januari 2010

Design FedeGta (2) 'Lancia Sportiva Evoluta'

lanciasportivaevolutafedegta2

lanciasportivaevolutafedegta

Nog 2 ontwerpjes voor een Lancia Delta Sportiva Evoluta. Blijkbaar is er nog steeds de link met Martini als het over sportieve Delta's gaat.

 

30 december 2009

Design FedeGta (1) 'Lancia Delta S4'

deltas4fedegta
De meest brutale versie van de huidige Lancia Delta: De Delta S4, een rallymonster zonder concurentie. Een photoshop met een link naar het rijke rally verleden van het Italiaanse merk.

17 december 2009

Design Aldo Cerri 'Lancia Aprilia'

aprilia_aerodinamica

Een ontwerp uit 2007, maar het zou vandaag als aanvulling op de Delta best kunnen: De Lancia Aprilia gezien door Aldo Cerri, een ontwerp met vooral veel aandacht voor aerodynamica.

11 december 2009

Design Sasha Selipanov 'Lancia Delta Integrale'

delta1sasha-selipanov-07

delta2sasha-selipanov-07

In 2007 tekende Sasha Selipanov dit ontwerp voor een Lancia Delta.

06 december 2009

Design Daniele Amore 'Lancia New Musa'

new musa

Een ontwerp van Daniele Amore voor een New Musa. Daar waar de toekomstige New Y het onderstel met de Fiat Panda zal delen, is dit een ontwerp op basis van de Fiat Punto Evo. Een geslaagd ontwerp met een sportieve look en toch duidelijk herkenbaar als een Lancia.

14 november 2009

Design Theophilus Chin (3): 'Lancia-Chrysler Delta'

chryslerdelta1

De grote doorbraak voor de Delta, onder Chrysler logo, op de Amerikaanse markt? Gaat de Delta Chrysler moeten/kunnen redden?

Design Theophilus Chin (2): 'Lancia-Chrysler Phedra'

lanciachryslerphedra1

Na het Thesis project van Theophilus Chin een Lancia Phedra op basis van de Chrysler Voyager.

Design Theophilus Chin (1): 'Lancia-Chrysler Thesis'

Amper 10 dagen na de bekendmaking van Marchionne's toekomstplannen voor Lancia en Chrysler, circuleren de eerste ontwerpen voor een gezamelijk project Lancia-Chrysler Thesis. Vreemd is, dat het niet de Chrysler C300 maar de toekomstige C200 is, die als basis gebruikt is voor het ontwerp. Toegegeven, het is even wennen maar het valt best mee:

lanciachryslerthesis1

lanciachryslerthesis2

11 november 2009

Design Fabio Tremamunno (2) 'Lancia Delta HPE 2+2'

Delta HPE 2+2
Een race variant op basis van het, reeds sportieve, ontwerp van Adriano Stellino uit de'Autostyle Competition 2009'. Of dit Delta HPE 2+2 ontwerp van Fabio Tremamunno ooit werkelijkheid zal worden is zeer onwaarschijnlijk.

26 oktober 2009

Lancia Delta HF Integrale 'Virtual Concept'

delta-hf-integrale-virtual-concept

Nog maar een ontwerp voor een sportieve of HF versie van de Lancia Delta. Een 'Virtual Concept' op basis van de Lancia Delta I & II of een ontwerp voor een kleine Delta of Deltina?