21 september 2007

IAA Frankfurt 2007: Lancia Thesis

lancia-al-salone-di-francoforte-2007_5

Geen wijzigingen voor de Thesis in Frankfurt, zelfs geen nieuw logo. De niet zo populaire limousine blijft voorlopig het paradepaard van het merk.

19 september 2007

IAA Frankfurt 2007: Lancia Y

lancia-al-salone-di-francoforte-2007_1

lancia-al-salone-di-francoforte-2007_2

lancia-al-salone-di-francoforte-2007_3

lancia-al-salone-di-francoforte-2007_4

Een eerste zicht op de Lancia stand van het IAA Frankfurt 2007: De Lancia Y Sport by MomoDesign is een van de getoonde nieuwigheden. Grote afwezigen zijn de Lancia Delta HPE 2008 en de Lancia Coupé-Cabrio. (Ook geen Fulvia, voor zij die nog hoop hadden)

17 september 2007

IAA Frankfurt 2007: Lancia

iaa-logo-2007
Na dat de voltallige autopers in Venetië moest afdruipen met foto's van de nieuwe Musa in plaats van de Lancia Coupé Cabrio, ziet het er in Frankfurt niet beter uit. Veel geruchten maar ook hier weer niets nieuws te zien. Ondanks dat elk automerk op deze autoshow iets belangrijks laat zien, de meeste merken op zijn minst een prototype of wereldpremière, laat Lancia enkel een facelift (Musa) en een variatie op een bestaand model (Y Sport MomoDesign) zien...Op onderstaande foto spreekt het gezicht van de Lancia babe (rechts onder, in de wagen) dan ook boekdelen...

IAA

04 september 2007

Filmfestival Venetië 2007: Lancia Café

LanciaCafeVenice
 

Lancia voor het tweede achtereenvolgende jaar hoofdsponsor 64ste Internationale Filmfestival van Venetië. 

In vervolg op de positieve ervaring van vorig jaar associeert Lancia zich opnieuw met de wereld van de film, want cinema betekent stijl, klasse en enthousiasme, traditie en innovatie, elegantie en temperament; kortom de perfecte synergie tussen het merk Lancia en de zevende kunst, zoals de film ook wel wordt aangeduid.

Belangrijkste novititeit dit jaar is het Lancia Café (zie foto boven), een ontmoetingsplaats op het terras van het Westin Excelsior Hotel op het Lido van Venetië, waar de hoofdrolspelers van het evenement elkaar kunnen treffen in een relaxte en geraffineerde omgeving.

Als sponsor van het Filmfestival stelt Lancia een dertigtal auto's ter beschikking van de organisatie, waaronder de Musa, Phedra en Thesis. Alle voertuigen zijn herkenbaar aan de afbeelding van de Gouden Leeuw, de Italiaanse driekleur en het logo van het Filmfestival.

Met de sponsoring van het filmfestival benadrukt Lancia opnieuw de keuze voor de cinema als culturele expressie die perfect samenvalt met de waarden die het merk uitdraagt: stijl, comfort, innovatie, persoonlijkheid, elegantie en temperament.

InternazionaleVenezia

Venetië 2007: Lancia Thesis/Paul Verhoeven (Regisseur van o.a. Basic Instinct, Turks Fruit, Keetje Tippel, Spetters, Soldaat van Oranje, RoboCop) 

02 september 2007

Fenomenon (2)

Na de voorstelling in Genève 2005 werd het stil rond de Fenomenon Stratos. Tot onlangs in Londen, voor de ingang van het Victoria & Albert Museum...

str05
str04
str03
str02

str01
 

30 augustus 2007

Lancia Musa 2008: Persfoto's


M2008-1
M2008-2 M2008-3

De eerste foto's van de 'nieuwe' Lancia Musa modeljaar 2008: Zoals verwacht eerder een facelift dan een nieuw model. De belangrijkste wijzigingen zijn de hertekende bumpers en achterlichten (LED), nieuwe interieurmaterialen (Alcantara), nieuwe alu velgen en aangepaste achterklep met diep uitgesneden achterruit. Na de Lancia Y Sport Momodesign, is dit het tweede Lancia model met het nieuwe logo.

Voorstelling van de 'nieuwe' Lancia Musa tijdens het 64ste Internationale Filmfestival van Venetië, vanaf november in de Lancia showrooms.

 

29 augustus 2007

Lancia or not Lancia?


Thesis SW1
Thesis SW2
Dit is wel degelijk geen photoshop, maar een vakantiefoto uit Italie. De achterkant van de lijkwagen geeft de indruk een Lancia Thesis 'SW' te zijn maar de teleurstelling is des te groter bij het zien van de voorkant...één of andere tot lijkwagen omgebouwde SUV voorzien van Lancia Thesis achterlichten...

08 augustus 2007

Lancia-Martini Terrazza

exterieur

Sippen van een ‘perfect Martini serve’ aan zee.

Martini zette Knokke in de schijnwerpers met de opening van de nieuwe luxueuze Martini Terrazza in het hartje van de kuststad! Onder de aanwezigen op de VIP-opening op 28 juni jl. waren tal van mediafiguren en "very Ypsilon people". De tijdelijke bar, naar een ontwerp van Puresang, is op de typische stijlvolle Martini-manier ingericht. Rudy Victor Ackaert en Bart Roman, de huidige managers van Culture Club, helpen bij de uitbating van de nieuwe Martinibar.

Knokke

De drukbezochte badstad aan de Belgische kust is hét shoppingwalhalla voor fashionista’s uit binnen- en buitenland. Wanneer deze shophoppers zich willen laten verwennen met een drankje kunnen ze de hele zomer terecht in de nieuwe Martinibar in het centrum van Knokke en meerbepaald aan het Driehoeksplein.

Martini on the rocks, cocktails of een glaasje Martini Brut, alles kan je hier degusteren in een schitterend eigentijds decor!

De verplaatsing voor een avondje Terrazza doe je in stijl. Vandaar dat Lancia tijdens de opening van de bar 4 Ypsilons inzette voor een shuttledienst tussen de nabij gelegen centrale parking en de bar. Deze Ypsilons zullen trouwens dienst doen als promo-wagens tijdens de ganse duur van de Martini Terrazza. U zult deze trendy Ypsilons ongetwijfeld in Knokke opmerken deze zomer.

Reservaties, openingsuren bar, ... : 0473 19 90 01 De bar is geopend van 28 juni tot 14 september 2007.

Martini Terrazza Knokke
Driehoeksplein 1
8300 Knokke

martini_interieur

06 augustus 2007

Lancia Musa 2008: Spyshots

musa2008-1
Voorlopig één van de weinige duidelijke foto's van de nieuwe Lancia Musa 2008. Nieuw of facelift? De achterklep is duidelijk een hertekende versie met een diep uitgesneden achterruit, zoals we later bij de Delta HPE en Lancia Y 2009 zullen terugvinden. De bumpers herkennen we van de laatste  Lancia Y facelift: zonder de zwarte stootstrips. Verder nog nieuwe achterlichten en aangepast interieur.

01 augustus 2007

Lancia Lybra: The return

Twee jaar na stopzetting van de Lancia Lybra productie krijgt het model een tweede kans. Het Chinese Zotye Auto heeft plannen om binnen 3 jaar een 8-tal modellen op de markt te brengen. Eén van die modellen zal de onder licentie gebouwde Lancia Lybra worden, zowel de Berlina als SW versie. De retrostijl van deze modellen valt immers in de smaak bij de Chinezen.

Zotye Auto was oorspronkelijk actief als toeleverancier voor de autobranche en fabrikant van motorfietsen. De mogelijkheid tot autoproductie kwam er door de overname van Jiangnan Auto door Zotye Auto. Momenteel is er onder licentie de productie van de eerste generatie Daihatsu Terios en een oud model Suzuki Alto.


Welke motorvarianten men gaat voorzien voor de Lancia Lybra is nog niet geweten en plannen om te exporteren naar Europa zijn er voorlopig ook nog niet.

42-3-2127
42-3-957