05 maart 2008

Lancia Delta in Genève (2)

Geneve4
Geneve5
Geneve6
Geneve7
Geneve8
Nog enkele detailfoto's uit Genève. Het uiteindelijke productiemodel is bijna identiek aan het prototype. Opvallend zijn de koplampen met LED's, de meer dan voldoende beenruimte achterin en de typische Bi-Color uitvoering.

04 maart 2008

Lancia Delta in Genève (1)

Geneve1
Geneve2
Geneve3
De kogel is door de kerk, de lancering is nu officieel. Nu is het nog enkel wachten tot de nieuwe Delta bij de dealers staat.

Lancia Delta gespot!

Deltagespot1

De eerste Delta's zijn gespot! Net voor de lancering in Genève circuleren de eerste, niet officiële, foto's van de Lancia Delta op het net.

28 februari 2008

WWW Lancia Delta

 Delta logo
Het aftellen voor de lancering van de nieuwe Lancia Delta is begonnen. Via The Delta Project is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste Delta nieuwsjes.

23 februari 2008

Lancia Delta: Het interieur

Deltaint
Een zicht op het interieur van de nieuwe Delta. De basis is geleend bij de Fiat Bravo, de aankleding zal met de typische Lancia materialen gebeuren: Alcantara en hoogwaardig leder (Frau). Het grote verschil met de Fiat Bravo is de beenruimte voor de achterpassagiers: Door de verlengde wielbasis van het gemeenschappelijke onderstel is hier extra ruimte bekomen. 

19 februari 2008

Lancia Delta: Meer foto's

LanciaDelta2008-2


LanciaDelta2008-1

LanciaDelta2008-3
Nog enkele extra foto's van de nieuwe Lancia Delta. Zoals reeds eerder vermeld zal de nieuwe Delta zijn publieksdebuut tijdens de autoshow van Genève maken. Alle versies zullen beschikken over een 4 cilinder turbomotor en een transmissie (handgeschakeld, gerobotiseerd of automaat) met 6 versnellingen. Anders dan bij de originele Delta (uit 1979) is er voor het nieuwe model geen vierwiel aangedreven variant gepland. Lancia wil op jaarbasis 70.000 exemplaren van de Delta verkopen.

05 februari 2008

Eindelijk: Lancia Delta

la-nuova-lancia-delta_1

 la-nuova-lancia-delta_2

la-nuova-lancia-delta_3

la-nuova-lancia-delta_4
 

la-nuova-lancia-delta_5
Lancisti hebben lang moeten wachten, maar het is eindelijk zover: de Lancia Delta is officieel.

Ondanks eerdere geruchten grijpt Lancia toch terug naar de naam Delta, een historische naam die vooral doet herhinneren aan de sportieve successen van het merk. Deze naam past dan ook perfect in het rijtje grote Lancia's als de Aprilia, Appia, Aurelia, Fulvia, Beta, Stratos, Thema, Prisma, Dedra of Lybra. Het Italiaanse luxemerk mikt met deze volledig nieuwe auto op elegantie en comfort. 
 

Op de Autoshow van Genève, daags na de avant-première in Second Life, wordt de auto definitief aan het publiek voorgesteld. De comeback  van Lancia is eindelijk een feit.04 februari 2008

Lancia Lounge Berlijn

llb
In de Berlijnse Friedrichstrasse is de eerste 'Lancia Lounge' geopend. In de komende jaren zal het Italiaanse automerk nog meer Lounges openen in diverse Europese Metropolen. Het interieur is ontworpen door de stylisten van het 'Centro Stile Lancia'. 

Het doel van de Lancia Lounge is het publiek te laten kennis maken met 'Italiaans design op wielen'. Dit kan in het aangename interieur met typisch Italiaanse drankjes, hapjes of koffie van Lancia partner Illy. Naast de Lounge Bar is er het Showroomgedeelte met een drietal wagens en een Merchandising zone met de Lancia kledinglijn en accessoires.

berlino_1

berlino_2
berlino_3

01 februari 2008

Second Life & Lancia

sl
sl1
sl2
sl4
Lancia heeft in de virtuele internetwereld Second Life een eigen eiland ingehuldigd: Lancia Village. Het eiland heeft de vorm van Italië en staat volledig in het teken van het Italiaanse automerk.

Het Lancia-eiland bestaat uit vijf exclusieve gebouwen (Receptie, Showroom, Multitheater, Glass Bubble en Lancia Café) en het complete Lancia-gamma staat er ter beschikking.

Lancia plant verschillende initiatieven: Tot 25 februari kunnen gebruikers er deelnemen aan de video- en fotowedstrijd 'Toon uw Lancia op Second Life'. De meest orginele video's en foto's met een Lancia-model als onderwerp krijgen prijzen in Linden Dollars, de officiële Second Life munteenheid.

Het hoogtepunt zal de onthulling van de nieuwe Delta HPE zijn: 24 uur voor de definitieve presentatie in Genève. Verder worden op 3 maart de winnaars van de 'Toon uw Lancia op Second Life' wedstrijd bekend gemaakt.

26 januari 2008

European Motor Show Brussel 2008 & Lancia (2)

AS1
AS2
AS3
AS4
AS5

De European Motor Show Brussel 2008 & Lancia: Volgens kenners één van de mooiste standen van deze beurs. Dit jaar is het thema "Lancia Fashion". Geïnspireerd op de allerlaatste modetrends straalt de Lancia-stand raffinement en exclusiviteit uit, perfect in lijn met het imago dat het Italiaanse merk met zich meedraagt. Met de Musa als grootste publiekstrekker en de première van de Phedra facelift kan het merk op heel wat belangstelling rekenen. Ook nieuw is de Thesis met het vernieuwde Lancia logo, maar het belangrijkste is natuurlijk aanwezigheid van de Delta HPE Prototype. Daarnaast kunnen de bezoekers op de stand de relaxte loungesfeer opsnuiven die heerst in het Lancia Café.