18 september 2011

New Stratos in Frankfurt

new stratos

new stratos

new stratos

new stratos

new stratos

Ondanks dat Ferrari geen toestemming geeft voor de productie van een beperkte oplage is de New Stratos toch in Frankfurt te bewonderen. Hopelijk komt er nog een oplossing, desnoods met een ander (goedkoper) onderstel. Het zou immers doodzonde zijn moest dit dure project in de vergeethoek raken.

31 augustus 2011

Definitief (3): Lancia Flavia Cabrio

lancia-chrysler

Het Lancia Flavia concept heeft het gehaald, althans de Cabrio versie. Voor de Berline versie van de Chrysler 200 komt er geen Lancia variant en voor de Cabrio komt er slechts één (top) uitrustingsniveau enkel voorzien van een 2,4 benzine motor met 175PK en een 6-speed automaat.

30 augustus 2011

Definitief (2): Lancia Thema

lancia-chrysler

lancia-chrysler

lancia-chrysler

lancia-chrysler

lancia-chrysler

lancia-chrysler

Vanaf oktober 2011 heeft Lancia opnieuw een vlaggenschip in de showroom: De Lancia Thema. Meerdere uitrustingsniveaus zouden mogelijk zijn en onder de motorkap zowel benzine als diesel motoren van 190 tot 286PK telkens met automatische versnellingsbak.

Definitief: Lancia Voyager

lancia-chrysler

lancia-chrysler

lancia-chrysler

lancia-chrysler

lancia-chrysler

lancia-chrysler
Zo zal de Lancia Voyager er definitief uit zien: Een Amerikaan afgewerkt door Italiaanse designers. Onder de motorkap van deze 7-zitter is er keuze tussen een 287PK 3,6 benzine of een 163PK 2,8 diesel motor, telkens Euro 5. De lancering is nog voor dit jaar voorzien.

29 augustus 2011

Chrysler Delta voor de U.K.

Chrysler-Delta01.jpg
Sinds jaren geen spoor meer van Lancia in de U.K. maar als troostprijs is er vanaf nu de Chrysler Delta voor de liefhebbers. Voor de catalogus heeft Lancia niet al te veel moeite gedaan: De bestaande foto's werden aangepast met een photoshop en voor de interieurfoto's is zelfs geen moeite gedaan om het stuur rechts te plaatsen... Nu afwachten of de Britten warm lopen voor deze Lancia-Chrysler...

18 juli 2011

Lancia New Stratos: The End...

ScreenShot001.jpg
Geld doet vele deuren open gaan, helaas niet allemaal... Ferrari geeft voorlopig geen groen licht voor een gelimiteerde uitgave van de New Stratos op basis van Ferrari techniek en onderstel. Luca Cordero di Montezemolo was vol lof over het project van de Duitser Stoschek, maar een gelimiteerde uitgave van 40, reeds verkochte, exemplaren kan voor de Ferrari topman niet. Een definitief besluit zal weldra volgen...

26 juni 2011

Lancia Ypsilon: Made in Tychy

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

Enkele sfeerbeelden van de Lancia Ypsilon productie in Tychy (Polen).

14 juni 2011

Persvoorstelling Lancia Ypsilon

new y

Een sfeerbeeld genomen tijdens de voorstellling van de Lancia Ypsilon aan de Belgisch-Luxemburgse pers. Als lokatie werd gekozen voor het prestigieuze Manoir de Lesbioles te Spa. Op de foto een 10-tal Ypsilon testwagens samen met 3 modellen van de vorige generaties Ypsilon en een prachtige Lancia Aurelia Spider uit '58.

11 juni 2011

Vincent Cassel: Luxe is een recht

Vincent Cassel.JPG
Na o.a. Carla Bruni, Harrison Ford en Richard Gere is het nu de beurt aan Vincent Cassel voor een rol in de nieuwste Lancia reclame campagne.

09 juni 2011

Lancia New Ypsilon: Photoshoot (5)

new y

new y

new y

new y

new y
Het laatste deel van de Lancia New Ypsilon fotoreeks.